Salih Bademci

Salih Bademci Biyografi, Salih Bademci Hayatı

Salih Bademci, 15 Ağustos 1984 yılında İzmir ilinde doğan Türk tiyatrocu ve dizi oyuncusudur. Başarılı oyuncu olduğu kadar karizması ile birlikte genç kızların sevgilisidir. Eğitimini Bornova Anadolu Lisesi mezunu olup Serdar Akar’ın Barda filminde yapımcılığını üstlendiği Elveda Rumeli dizisinde rol alarak başarılı performans gösterdi. Zeytin Tepesi dizisinde Akın karakterini oynamıştı. Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde de rol alan oyuncumuz başarılı olduğunu her zaman gösterdi. Bugün Ulan İstanbul dizisinde Ceyhun karakteri ile karşımızda.

salih bademci

Salih Bademci
Doğum Yeri: İzmir
Doğum Tarihi: 15 Ağustos 1984
Yaşı: 30
Burcu: Aslan

Rol aldığı oyunlar

Şark Dişçisi (oyun) : Hagop Baronyan – İstanbul Şehir Tiyatrosu – 2011
Ateş Yüzlü : Marius von Mayenburg – Siyah Beyaz ve Renkli – 2010
Cimri : Moliere – Kent Oyuncuları – 2009

Filmografi
Sinema
Yıl Başlık Rolü Notlar
1994 Mıymıntılar Kralı Knk. Oyuncu
2006 Barda Cenk Yrd. Oyuncu
Televizyon
Yıl Başlık Rolü Notlar
2007-2009 Elveda Rumeli Muzaffer Yrd. Oyuncu
2010-2013 Öyle Bir Geçer Zaman ki Hakan Tatlı Yrd. Oyuncu
2013 Fatih Şehzade Bayezid Yrd. Oyuncu
2014 Zeytin Tepesi Akın Karatay Yrd. Oyuncu

Yorum Yazın