Murat Aygen

Murat Aygen Biyografi, Murat Aygen Hayatı

Murat Aygen, 29 Ekim 1971 yılında Diyarbakır ilinde dünyaya gelen Türk dizi ve sinema oyuncusu. Eğitimini bir çok oyuncunun mezun olduğu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olarak devam etmiştir. Oyunculuk hayatına 2005 yılında Ankara Ekspresi filminde rol alarak başlamıştır. Kısa zamanda performansını geliştirerek ATV kanalında Av Mevsimi dizisinde rol aldı. 2008 yılında Paramparça Aşklar ile rol aldı. Günümüzde Star TV ekranlarında yayınlana Medcezir dizisinde Faruk karakteri ile karşımıza çıkmıştır. Başarılı oyuncu kadrosu ile 2013 yılında itibaren başarıyı yakalamıştır dizi halen devam etmektedir.

murat aygen

Doğum Yeri: Diyarbakır
Doğum Tarihi: 29 Ekim 1971
Yaşı: 43
Burcu: Akrep

Filmografi
Yıl Yapım Rol Notlar
2005 Ankara Ekspresi Binbaşı Seyfi Tv Filmi
2008 Paramparça Aşklar Cem Tv Dizisi
2009 Kül ve Ateş Doktor Hakan Tv Dizisi
2010 Av Mevsimi Şevket Altun Sinema Filmi
2011 Dedektif Memoli Kürşat Tv Dizisi
2013 Medcezir Faruk Beylice Tv Dizisi

Yorum Yazın