Metin Yıldız

Metin Yıldız Hayatı, Metin Yıldız Biyografi

Metin Yıldız, 20 Ağustos 1974 İstanbul ilinde dünyaya gelen Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Komedi üzerinde oldukça başarılı olan oyuncumuz bir çok dizide rol alarak hepimizi kahkaha bombardımanına tutmuştur. Tiyatro hayatı ile ilk adımını 1996 yılında profesyonelliğe taşıdı. Vizontele Tuba ve BKM ile kariyerinde hızlı bir şekilde yükseldi. BKM oyuncusu ve yazarı olarak devam ediyor. Kanal D ekranlarında Çok Güzel Hareketler Bunlar skeçlerinde rol aldı. Atv ekranlarında Alemin Kralı dizide Kubat bugün ise Kadim Dostum dizisinde Celal karakterin canlandırmıştır.

metin yıldız

Metin Yıldız
Doğum Yeri: Ordu
Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1974
Yaşı: 40
Burcu: Aslan

Filmografi

Deli Yürek : 2002 (Dizi) (Show TV)
Vizontele Tuuba : 2003 (Film) Cazgır rolünde
Kalp Gözü : 2004 (Dizi) (Kanal 7) Macit rolünde (Konuk Oyuncu)
Selena : 2006 (Dizi) (atv) Deli rolünde (Konuk Oyuncu)
Kutsal Damacana : 2007 (Film) Radyocu rolünde
Çok Güzel Hareketler Bunlar : 2008-2010 (Kanal D) Metin rolünde
Çok Filim Hareketler Bunlar : 2009 (Film)
Neşeli Hayat : 2009 (Film)
Yangın Var : 2011 (Film)
Alemin Kıralı : 2011-2013 (Dizi) (atv) Kubat Otuzşubat rolünde
Olum Bak Git : 2012 (Film)
Salih Kuşu : 2013 (Dizi) (Show TV)
Sağ Salim 2: Sil Baştan : 2014 (Film)

Senaryo Yazarı

Çok Güzel Hareketler Bunlar : 2008-2011 (Kanal D)

Yorum Yazın