Çağatay Ulusoy

Çağatay Ulusoy Hayatı, Çağatay Ulusoy Biyografi

Çağatay Ulusoy, 23 Eylül 1990 yılında İstanbul ilinde dünyaya geldi. Türk oyuncu ve modeldir. İlk olarak 2010 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katılarak 1. olmuştur. Eğitim olarak İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünden eğitim aldığında Ayla Algan’dan da oyunculuk eğitimleri almıştır. Sanat okulu akademi 35 buçuk’ta oyunculuk dersi alırdı. Show Tv ekranlarında 2012 yılında yayınlanan Adını Feriha Koydum adlı dizide Emir Sarrafoğlu karakterini oynadı. Sevilen dizi oyunculuk hayatında profesyonelleşmesini sağladı. Onunla birlikte sinema dünyasına adım atarak Anadolu Kartalları filminde rol aldı. Bugünlerde Star TV ekranlarında yayınlanan Medcezir adlı dizide başrol oyuncusu olarak Yaman karakterini canlandırmaktadır.

çağatay ulusoy

Doğum Yeri: İstanbul
Doğum Tarihi: 23 Eylül 1990
Yaşı: 24
Burcu: Başak

Filmografi
Yıl Yapım Rol Notlar
2009 – 2010 Arka Sokaklar – Figüran
2010 Recep İvedik 3 – Figüran
2011 Anadolu Kartalları Ahmet Onur Başrol Oyuncu
2011 – 2012 Paranoya / Paranoia Çağatay Ulusoy Oyuncu
2011 – 2012 Adını Feriha Koydum Emir Sarrafoğlu Başrol Oyuncu
2012 Eve Düşen Yıldırım Emir Sarrafoğlu Konuk Oyuncu
2012 Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu Emir Sarrafoğlu Başrol Oyuncusu
2012 Emir’in Yolu Emir Sarrafoğlu Başrol Oyuncusu
2013- Medcezir Yaman Koper Başrol Oyuncusu

Yorum Yazın